Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci

Jsme specialista
v oboru magnetické separace

Vyvíjíme, vyrábíme a aplikujeme zařízení pro magnetickou separaci. Naše magnetické separátory navrhujeme a vyrábíme přesně na míru podle vašich potřeb.

21. 10. 2024

MSS-MC ALARM: separátor s automatizovanou signalizací zaplnění

Firma SOLLAU přináší revoluční produkt v oblasti magnetické separace – MSS-MC-ALARM, první magnetický separátor v Evropě se signalizací zaplnění. Tento technologický lídr v oblasti magnetické separace kombinuje maximální účinnost s jednoduchou údržbou a spolehlivou kontrolou. Navíc nabízíme možnost zdarma otestovat materiál zákazníků, aby si mohli ověřit účinnost MSS-MC-ALARM ve specifických podmínkách jejich provozu.


Odstranění lidského faktoru

Jednou z klíčových výhod MSS-MC-ALARM je automatizace kontroly a signalizace. Tento systém zajišťuje, že obsluha vždy ví, kdy je separátor plně funkční a kdy je potřeba jej vyčistit. Tím odpadá nutnost pravidelných manuálních kontrol, což minimalizuje riziko chyb způsobených lidským faktorem.

Ve výrobních procesech, kde může lidská chyba vést k významným ztrátám, je MSS-MC-ALARM neocenitelným pomocníkem. Automatická signalizace účinnosti (100 %, 50 %, 0 %) navíc poskytuje přesné informace o stavu separátoru, což zaručuje jeho efektivní provoz bez výpadků.

Zvýšení kvality separace

Přesné sledování účinnosti separace výrazně zlepšuje kvalitu produktů. MSS-MC-ALARM poskytuje okamžité informace o stavu zařízení, což umožňuje rychlé odhalení a odstranění problémů, které by jinak mohly ovlivnit kvalitu finálního výrobku.

V praxi to znamená, že separátor dokáže účinně zachytit i ty nejmenší částice, čímž zvyšuje čistotu produkovaných materiálů.

 

 

MSS-MC-ALARM představuje významný krok vpřed v oblasti magnetické separace díky své automatizované kontrole a signalizaci účinnosti. Tento inovativní systém nejen zvyšuje kvalitu výroby, ale také eliminuje chyby způsobené lidským faktorem.

Pokud hledáte řešení, které zajistí maximální účinnost separace a výrazně zlepší kontrolu kvality ve vašem provozu, MSS-MC-ALARM je správnou volbou. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat – rádi vám poskytneme detailní informace a poradíme s výběrem vhodného řešení na míru.

Nahoru